• Active Topics 

Update 2018

LET OP! VERPLICHT DOOR TE LEZEN!
Gebruikersavatar
admin
Site Admin
Berichten: 24
Lid geworden op: 08 nov 2017, 18:39
Belgium

Update 2018

#1

Bericht: # 4007Bericht admin
14 mei 2018, 20:25

REGISTREER NU EN ONTVANG KORTING OP UW EERSTE AANKOOP!

Beste 420 community,

Ten eerste willen wij u graag verwelkomen op het vernieuwde Beneluxweed- forum.

Wij zijn dit forum begonnen omdat veel andere forums waar vraag en aanbod van weed is vaak onserieuze personen, rippers, profiteurs etc. bevatten. Wij willen dat graag op dit forum vermijden, dat is niet waar een forum voor hoort te staan. Dit forum is vertrouwbaar en zal geen onbetrouwbare content accepteren. Wij beheren dit forum graag en zullen alleen eerlijke verkopers die zich aan hun woord kunnen houden laten adverteren. Iedereen is vrij om zich op dit forum aan te melden. Er wordt wel wekelijks streng gecontroleerd of er geen onbetrouwbare verkopers aanwezig zijn.

Op dit forum zijn er verkopers van weed onder andere wijzelf aanwezig zijn, Bent uzelf een verkoper met goede kwaliteit weed dan mag u hier adverteren met de voorwaarde dat foto’s verplicht zijn. Natuurlijk verkopen wijzelf ook en kunt u altijd bij mij terecht voor snelle discrete service en goede kwaliteit. Bij registratie als nieuw Beneluxweed-lid ontvangt u bij uw eerste bestelling bij mij een leuke korting! 😊
Alles wat u via de Beneluxweed- forum besteld zal aan hoge eisen voldoen, geen gespoten/bewerkte weed en de verkoop van lage kwaliteit weed onder andere ‘spaanse wiet’ zal niet worden toegelaten op het forum, alleen deftige weed. Verder geen harddrugs of andere verdovende middelen.


Groetjes en tot gauw! 😊

Admin

http://www.beneluxweed.be/

voor verder contact:
beneluxw@gmail.com
Site-eigenaar
Wickr : Beneluxweed
Email : Beneluxw@gmail.com / Beneluxweed@protonmail.com
Kik : Beneluxweed

Plaats reactie