• Beheerder
  •  
    Welkom, Registreer voor meer! ✌️
     

Update 2018

LET OP! VERPLICHT DOOR TE LEZEN!
Gebruikersavatar
admin
Site Admin
Berichten: 29
Lid geworden op: 08 nov 2017, 18:39

Update 2018

#1

Bericht door admin » 14 mei 2018, 20:25

REGISTREER NU EN ONTVANG KORTING OP UW EERSTE AANKOOP!

Beste 420 community,

Ten eerste willen wij u graag verwelkomen op het vernieuwde Beneluxweed- forum.

Wij zijn dit forum begonnen omdat veel andere forums waar vraag en aanbod van weed is vaak onserieuze personen, rippers, profiteurs etc. bevatten. Wij willen dat graag op dit forum vermijden, dat is niet waar een forum voor hoort te staan. Dit forum is vertrouwbaar en zal geen onbetrouwbare content accepteren. Wij beheren dit forum graag en zullen alleen eerlijke verkopers die zich aan hun woord kunnen houden laten adverteren. Iedereen is vrij om zich op dit forum aan te melden. Er wordt wel wekelijks streng gecontroleerd of er geen onbetrouwbare verkopers aanwezig zijn.

Op dit forum zijn er verkopers van weed onder andere wijzelf aanwezig zijn, Bent uzelf een verkoper met goede kwaliteit weed dan mag u hier adverteren met de voorwaarde dat foto’s verplicht zijn. Natuurlijk verkopen wijzelf ook en kunt u altijd bij mij terecht voor snelle discrete service en goede kwaliteit. Bij registratie als nieuw Beneluxweed-lid ontvangt u bij uw eerste bestelling bij mij een leuke korting! 😊
Alles wat u via de Beneluxweed- forum besteld zal aan hoge eisen voldoen, geen gespoten/bewerkte weed en de verkoop van lage kwaliteit weed onder andere ‘spaanse wiet’ zal niet worden toegelaten op het forum, alleen deftige weed. Verder geen harddrugs of andere verdovende middelen.


Groetjes en tot gauw! 😊

Admin

http://www.beneluxweed.be/

voor verder contact:
beneluxw@gmail.com
Team Beneluxweed
Email : Beneluxw@gmail.com

Gebruikersavatar
admin
Site Admin
Berichten: 29
Lid geworden op: 08 nov 2017, 18:39

Re: Update 2018

#2

Bericht door admin » 09 jan 2019, 20:19

* UPDATE 2019 *
Januari 2019,Beste leden en bezoekers, Beneluxweed community begint steeds groter te worden! :mrgreen: Namens Beneluxweed wensen wij jullie een gelukkig en veilige 2019 met veel rookplezier natuurlijk.

Wij merken ook dat er laatste tijd veel verkopers zich hebben aangemeld, dat is op zich geen probleem, tenzij er tenminste naar de huisregels word gekeken.. Verkopers die niet geverifieerd zijn door Beneluxweed mogen simpel weg hier niet adverteren. Dat komt deels omdat wij de kwaliteit niet kunnen controleren & als er wat fout loopt dat wij op de hoogte zijn!!!

Bij deze voor de verkopers ; Graag een mail sturen naar Beneluxw@gmail.com met volledige wickr naam & gebruiksnaam op Beneluxweed.

Er word ook een Rippers/oplichters thread gemaakt om foute dingen en oplichters/rippers erop te melden, Zo houden we het schoon op Beneluxweed en proberen we problemen te voorkomen!
Team Beneluxweed
Email : Beneluxw@gmail.com

Plaats reactie